Barack Obama på SDU

Produktion for Business Kolding

Kunden

Denne produktion var arrangeret og afholdt af Business Kolding, som vi har haft et godt samarbejde med i flere år. Business Kolding bringer virksomheder, offentlige aktører, organisationer og netværk  sammen for, at skabe effektive løsninger til gavn for erhvervslivet i Kolding.

Opgaven

Til dette event kom USAs 44. præsident, Barack Obama, til  Kolding og blev interviewet af Business Koldings administrerende direktør Morten Bjørn Hansen. Arrangementet blev afholdt på Syddansk Universitet i Kolding, og der kom hele 725 gæster, som alle skulle kunne se og høre, hvad præsidenten og direktøren snakkede om. 

Vi leverede

Løsningen

Til arrangementet leverede vi et passende anlæg, så alle de siddende gæster i stueplan såvel som de stående gæster på 1. sal fik samme, fantastiske lydoplevelse. Vi havde også scenelys med til at belyse Barack Obama og Morten Bjørn Hansen. Dette var til dels for, at de var tydelige i rummet, men også fordi tilstrækkeligt lys er altafgørende, når det kommer til videoproduktion, som vi også leverede. Vi havde to kameraer på, der sendte direkte op på storskærmen, som hang over scenen.